Categorii
Intrebari de la cititori

Ce lustra sa aleg intr-o bucatarie clasica cu mobila crem?

Ce lustra sa aleg pentru o bucatarie clasica? As vrea o mobila crem cu blat de lemn si accesorii aurii, am deja faianta si gresie bej si electrocasnice crem.


Intrebare de la Anamaria, pe adresa redactiei: Ce lustra sa aleg intr-o bucatarie clasica cu mobila crem?

2 răspunsuri la “Ce lustra sa aleg intr-o bucatarie clasica cu mobila crem?”

Buna, Anamaria!

Intrebarea ta cotine deja raspunsul. Mai exact, din moment ce bucataria ta este amenajata in stil clasic, iar mobila este crem cu blat din lemn si accesorii aurii, recomandarea mea este sa alegi o lustra cu brate/structura aurie si cu abajururi din sticla crem. La Dedeman, de pilda, exista o colectie de corpuri de iluminat Sassari care cred ca ar arata foarte bine in bucataria ta clasica. Ar trebui sa alegi modelul de lustra in functie de marimea bucatariei, in colectie fiind prezente modele cu unul sau mai multe abajururi.

Va multumesc pentru ajutor! Imi place foarte mult aceasta colectie de lustre de la Dedeman si cred ca o sa arate super in combinatie cu mobila clasica pe care o am, dar mai am o intrebare, daca bucataria mea are 9 mp credeti ca o sa-mi ajunga modelul acela cu un singur abajur sau sa iau neaparat o lustra cu mai multe brate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *