Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce se poarta, ce e la moda: jaluzele sau perdele?


Este adevarat ca nu se mai poarta perdelele si draperiile la ferestre? Imi amenajez apartamentul si am citit cateva articole cum ca nu se mai poarta aranjamentele clasice la geamuri si ca la moda sunt roletele textile (rulouri, nu stiu cum e mai corect) sau jaluzelele. E adevarat? Pentru ca eu cred ca jaluzelele sunt numai pentru birouri si spatii unitati publice.


Intrebare de la Romanita, pe adresa redactiei: Ce se poarta, ce e la moda: jaluzele sau perdele?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 20th, 2018

Buna, Romanita!

Nu stiu unde ai citit informatiile despre care spui, dar eu sunt de parere ca jaluzelele nu vor putea inlocui niciodata perdelele si draperiile in amenajarea unui interior. Desigur ca inteleg latura practica a roletelor si jaluzelelor, insa daca dorim obtinerea unui decor confortabil si plin de caldura, tot textilele clasice ies pe primul loc :)

Si pentru ca tot ai deschis acest subiect, vreau sa-ti spun ca poti incerca sa renunti la unul dintre cele doua straturi de textile de la ferestrele apartamentului tau si sa te limitezi fie doar la perdele, fie doar la draperii. Vei injumatati cantitatea de praf, iar decorul va avea un aer modern si confortabil. Eventual, pentru a-ti asigura imtimitatea necesara, poti monta direct pe ochiurile ferestrelor rolete textile.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii