Categorii
Intrebari de la cititori

Ce se poarta, ce e la moda: jaluzele sau perdele?

Este adevarat ca nu se mai poarta perdelele si draperiile la ferestre? Imi amenajez apartamentul si am citit cateva articole cum ca nu se mai poarta aranjamentele clasice la geamuri si ca la moda sunt roletele textile (rulouri, nu stiu cum e mai corect) sau jaluzelele. E adevarat? Pentru ca eu cred ca jaluzelele sunt numai pentru birouri si spatii unitati publice.


Intrebare de la Romanita, pe adresa redactiei: Ce se poarta, ce e la moda: jaluzele sau perdele?

Un răspuns la “Ce se poarta, ce e la moda: jaluzele sau perdele?”

Buna, Romanita!

Nu stiu unde ai citit informatiile despre care spui, dar eu sunt de parere ca jaluzelele nu vor putea inlocui niciodata perdelele si draperiile in amenajarea unui interior. Desigur ca inteleg latura practica a roletelor si jaluzelelor, insa daca dorim obtinerea unui decor confortabil si plin de caldura, tot textilele clasice ies pe primul loc 🙂

Si pentru ca tot ai deschis acest subiect, vreau sa-ti spun ca poti incerca sa renunti la unul dintre cele doua straturi de textile de la ferestrele apartamentului tau si sa te limitezi fie doar la perdele, fie doar la draperii. Vei injumatati cantitatea de praf, iar decorul va avea un aer modern si confortabil. Eventual, pentru a-ti asigura imtimitatea necesara, poti monta direct pe ochiurile ferestrelor rolete textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *