Categorii
Intrebari de la cititori

Centrala Candle 35 kw tine 12 ore cu o incarcatura?

Buna ziua. De curand mi-am instalat si eu o centrala Candle de 35kw, pentru ca toata lumea care avea deja mi-a spus ca ai caldura si focul tine 24 ore. Asa o fi, dar la mine nu. Cu o incarcatura de lemne, adica 2 roabe pline, abia reusesc sa ma tina 12 ore. Problema mea vine de la ventilator sau cel putin asa tind sa cred, deoarece cand ventilatorul porneste cu turatie mai mare, centrala incepe sa dardaie de ai impresia ca pleaca camera centralei cu totul.


Mentionez ca acest dardait nu este permanent ci doar in primele 2-3 ore de la aprinderea focului, mie in 2-3 ore imi consuma jumatate din cantitatea de lemne si apoi cu cealalta jumatate duce alte 9-10 ore. Mentionez ca la mine cosul este de caramida si este cu 50-60 cm mai scurt decat coama casei. Cineva spunandu-mi ca este de la cos acea dardaiala ca se ingana aerul dar nu stiu ce sa mai cred. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa o scot la capat.

Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: Centrala Candle 35 kw tine 12 ore cu o incarcatura?

Un răspuns la “Centrala Candle 35 kw tine 12 ore cu o incarcatura?”

bunna ziua
o „luminare”ca e candle sau liepsnele duce o incarcatura minim 24H,nu stiu de unde ar veni dirdiitul,dar stiu ca un cos trebuie sa fie cu minim 0,6m peste coama cu un diametru cerut de puterea centralei pe care il gasesti in cartea tehnica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *