Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie cu firma, casa cu subsol, Iasi + garaj


Doresc sa construiesc cu o firma la inceputul anului viitor o casa cu subsol si parter (potential o mansarda cu rol de depozitare – in functie de costuri) langa Iasi (Miroslava) cu o amprenta la sol de aproximativ 70 m2 (64 m2 utili, 180 m2 pereti interiori), plus garaj lipit de casa.


Ma intereseaza cat costa pe etape constructia (fundatie cu subsol inclus pe toata suprafata, parter cu si fara cadre, placa tavan parter – optional daca se va opta si pentru mansarda functionala, acoperis, instalatii (poate fi separat realizata de alta echipa), finisaje, atat ca si manopera cat si ca materiale. Tamplaria PVC poate fi achizitionata separat.

Intrebare de la Gabi, pe adresa redactiei: Constructie cu firma, casa cu subsol, Iasi + garaj.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Iasi:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

CASALUX in noiembrie 20th, 2018

Buna ziua.
Cand veti detine proiectul final al lucrarii. il astept pe adresa casablancalux88@gmail.com pentru a va prezenta o oferta de pret.
Cu stima.

C.E.B. in noiembrie 20th, 2018

Buna ziua
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Ciprian in decembrie 4th, 2018

SC OPTIMBUILD INVEST SRL oferă profesionalism si garanția lucrărilor efectuate.Astept planurile pe ionuț.ciprian58@yahoo.com .0769588271 Ciprian.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii