Constructie cu firma, casa cu subsol, Iasi + garaj

Doresc sa construiesc cu o firma la inceputul anului viitor o casa cu subsol si parter (potential o mansarda cu rol de depozitare – in functie de costuri) langa Iasi (Miroslava) cu o amprenta la sol de aproximativ 70 m2 (64 m2 utili, 180 m2 pereti interiori), plus garaj lipit de casa.

Ma intereseaza cat costa pe etape constructia (fundatie cu subsol inclus pe toata suprafata, parter cu si fara cadre, placa tavan parter – optional daca se va opta si pentru mansarda functionala, acoperis, instalatii (poate fi separat realizata de alta echipa), finisaje, atat ca si manopera cat si ca materiale. Tamplaria PVC poate fi achizitionata separat.

Intrebare de la Gabi, pe adresa redactiei: Constructie cu firma, casa cu subsol, Iasi + garaj.


3 comentarii la “Constructie cu firma, casa cu subsol, Iasi + garaj”

 1. Buna ziua
  Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  Cu respect si stima,
  Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. SC OPTIMBUILD INVEST SRL oferă profesionalism si garanția lucrărilor efectuate.Astept planurile pe ionuț.ciprian58@yahoo.com .0769588271 Ciprian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.