Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri renovare apartament cu 2 camere in 2019

Cat costa aproximativ renovarea unui apartament cu 2 camere, de 45 mp? Trebuie sa fac instalatiile (electric + sanitare), sa pun gresie, faianta (hol, bucatarie, baie), sa pun parchet, sa finisez peretii si sa cumpar mobila si accesorii. Deci cat o sa ma coste toata amenajarea de la zero in 2019?


Intrebare de la Mixai, pe adresa redactiei: Costuri renovare apartament cu 2 camere in 2019.

13 răspunsuri la “Costuri renovare apartament cu 2 camere in 2019”

Buna ziua.
Disponibilitate pentru executia lucrarilor de finisaje si instalatii.( nu fabricam mobila ). Pentru detalii putem discuta la tel. 0745 315 725.
Cu respect.

3500-4000 euro cu tot ce a spus omul, si instalatii, si finisaje si mobila? Cred ca costurile de renovare si amenajare a unui apartament cu 2 camere se ridica la cel putin 15000 euro. Daca vrei treaba ca lume, cu produse bune si meseriasi care fac treaba cum trebuie. Ce mai e pana in 2019? Nu cred ca preturile vor fi cu mult diferite fata de cele de acum.

Cat costa sa renovez o casa la curte cu 4 camere doua bai? Gresie , faianta, glet, zugrăvit.

Pentru Dl Ion pret estimativ 10 mii euro,specificati locatia si lasati un nr de telefon

Echipa de meseriasi executam lucrari de finisaje interioare si exterioare.Pentru oferte de pret va rugam sa sunati la te.0728903340.Va multumim.

BUNA ZIUA
Executam toata gama de finisaje in Valcea si imprejurimi. Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676-WhatsApp. Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Menționez ca nu vreau stuco venețian sau alte materiale de lux vreau o simpla zugraveala

Pentru dl. Ion: Costurile pentru finisare,instalatii electrice si sanitare, ajung undeva la 3500 de euro,iar pentru materiale,mobila si accesorii pretul este in functie de ce doriti sa achizitionati si calitatea materialelor si calitatea mobilierului .

Pentru septaria construst. Un preț corect, dar pe mine mă interesează o mana de glet, zugraveala, gresie și faianță pus uși. Instalațiile sanitare și electrice sunt gata

Dl. Ion: Pentru un strat de glet ,slefuit +lavabil (2straturi)-20 lei/mp
Gresie/faianta – intre 35-40lei/mp
Montaj usi -110 lei/buc
Se ofera factura. Preturile sunt cu toate taxele incluse.
In cazul in care sunteti din Bucuresti/Ilfov, ne puteti contacta la 0765428564 pentru mai multe detalii.
Tot odata va invitam sa vizualizați portofoliul nostru de lucrari la : facebook.com/7ariaconstruct
O zi buna!

Prețul de manopera pentru renovarea unui apartament variază în funcție de complexitatea lucrărilor dar și de preferințele clientului.

Informativ prețul de manopera este de 680 lei / mp util

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *