Categorii
Intrebari de la cititori

Fosa din beton sau ecologica, nu avem canalizare?

Pentru ca nu avem canalizare in zona (si nici nu stim cand si daca vom avea) trebuie sa montez o fosa si am urmatarea dilema: sa cumpar o fosa ecologica sau sa construiesc una cu peretii din beton si fund din pietris. Care e mai rezistenta si avantajoasa pret.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Fosa din beton sau ecologica, nu avem canalizare?

6 răspunsuri la “Fosa din beton sau ecologica, nu avem canalizare?”

Te-ai interesat daca mai e legala constructia foselor din beton? Si nici la bani nu stiu daca iesi mai ieftin. Eu as prefera sa iau una ecologica si sa stiu ca nu am probleme cu legea sau ceva.

doresc construirea unei locuinte si nu stiu ce varianta ar fi mai buna d.p.d.v. legal.daca aleg fosa cu scurgere pe pat de drenaj e o.k.

Din cate stiu eu, este interzisa construirea unei fose cu scurgere pe pat de drenaj. Cel mai sigur intereseaza-te la Primaria de care apartii.

Auzisem si eu ca legea nu mai permite construcia foselor din beton ca pe vremuri dar cine verifica? Vecinii mei cred ca numai asa le au si nu cred ca or sa le schimbe prea curand. Adevarul e ca o fosa ecologica e usor de montat. Cam ce capacitate ar trebui sa iau daca suntem 4 persoane in casa?

exista explicatii si documentari pe internet cu privire la fose si ce capacitate tb sa aiva in functie de nr de persoane ,important este sa fie o fosa cerificata UE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *