Categorii
Intrebari de la cititori

Fototapet cu peisaj de munte in dormitor si nori pe tavan?

Buna ziua, nu stiu cum sa-mi redecorez dormitorul deoarece plafonul este doar de 2,24 cm, are o latime de 4,50 si lungime de 5,20. Mi-as dori sa pun un fototapet cu un peisaj de munte cu apa pe peretele paralel fata de patul de dormitor sa vizualizez peisajul cand stau in pat, iar pe tavan daca pun fototapet cu peisaj de nori deasupra patului care sa dea impresia de inaltime.


Intrebare de la Sorisonia, pe adresa redactiei: Fototapet cu peisaj de munte in dormitor si nori pe tavan?

Un răspuns la “Fototapet cu peisaj de munte in dormitor si nori pe tavan?”

Buna, Sorisonia!

Din mesajul tau inteleg doua lucruri: ca vrei sa remediezi vizual problema tavanului jos din dormitorul tau si ca iti place foarte mult fototapetul.

Fototapetul este un finisaj frumos, spectaculos prin prezenta si care trebuie folosit cu masura. Deci nu cred ca e indicat sa aplici fototapet si pe perete si pe tavan. Recomand, asadar, sa aplici fototapet doar pe peretele opus patului, alegand un peisaj pe placul tau.

Pentru inaltarea vizuala a tavanului din dormitor iti recomand sa montezi galeria pentru perdele si draperii cat mai sus si mai aproape de tavan, alegand eventual un model de draperii in dungi verticale, in culori placute si linistitoare care sa aiba o legatura cu nuantele din decorul fototapetului. De asemenea, iti recomand sa eviti lustrele lungi, ci sa alegi mai curand o plafoniera si niste aplce de perete sau veioze asezate la capul patului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *