Categorii
Intrebari de la cititori

Idei zugraveli moderne, la moda, in doua culori

Buna ziua! Vreau sa zugravesc garsoniera si nu stiu ce sa fac. Ma atrage ideea sa vopsesc peretii in doua sau 3 culori, am vazut ca e la moda asa si imi place si mie ideea numai ca nu stiu ce culori sa combin. Puteti sa-mi dati va rog niste idei de zugraveli moderne in doua culori?


Intrebare de la Mara, pe adresa redactiei: Idei zugraveli moderne, la moda, in doua culori.

Un răspuns la “Idei zugraveli moderne, la moda, in doua culori”

Buna, Mara!

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa decizi ce culori iti plac, asa incat sa ai un punct de plecare in momentul in care vei decide care sunt culorile in care iti vei zugravi locuinta. In general, daca vorbi despre folosirea moderna a doua culori in zugravirea peretilor unei incaperi, una dintre culori este de baza, folosita pe suprafata mare (3 pereti, sa zicem) si cealalta este culoarea de accent, aplicata pe un singur perete, cel pe care vrei sa-l scoti in evidenta.

De pilda, poti merge pe combinatii de alb cu albastru, verde, portocaliu sau caramiziu, rosu, verde olive etc. Sau pe gri (culoare de baza) cu oricare dintre culorile care iti plac. Poti alege desigur si alta culoare in calitat de baza, insa in acest caz vei avea mai putine optiuni in momentul alegerii culorii de accent.

Pentru mai multe informatii utile in alegerea celor doua culori pentru zugravirea peretilor dintr-un interior modern ti recomand sa citesti urmatoarele articole:

https://www.casadex.ro/2016/06/peretele-de-accent-in-decorul-casei-idei-utile/

https://www.casadex.ro/2015/09/folosirea-unei-singure-culori-in-amenajarea-si-decorarea-interiorului/

https://www.casadex.ro/2015/06/20-de-palete-cromatice-pentru-alegerea-culorilor-in-amenajarea-casei/

https://www.casadex.ro/2015/09/alte-20-de-palete-cromatice-care-te-vor-ajuta-sa-ti-colorezi-frumos-casa/

Sper sa te ajute 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *