Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

In ce stiluri de amenajare pot folosi piatra naturala?


Buna fetelor. Sunt innebunita dupa piatra naturala in finisaje si tocmai ne-am cumparat un apartament de vreo doua saptamani. Vreau sa folosesc piatra in living si bucatarie, intrebarea este in ce stiluri de amenajare se potriveste piatra naturala, ca sa nu fac o varza in casa. Va rog sa imi dati sfaturi.


Intrebare de la Mirona, pe adresa redactiei: In ce stiluri de amenajare pot folosi piatra naturala?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 13th, 2018

Buna, Mirona!

In principiu, piatra nautrala este un finisaj care se potriveste in mai toate stilurile de amenajare, insa ideea este sa alegi tipul/modelul de piatra potrivit. Poti citi mai multe pe acest subiect aici: https://www.casadex.ro/2018/05/peretele-placat-cu-piatra-naturala-in-amenajarile-interioare/

Ideea este ca poti folosi piatra si in amenajarea livingului si in a bucatariei, dar e bine sa nu plachezi toti peretii cu acest finisaj, ci sa-l folosesti doar in calitate de accent decorativ. Ce stil de amenajare iti place?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii