Categorii
Intrebari de la cititori

In fiecare camera tapet pe cate un perete?

Credeti ca o sa fie exagerat daca vreau sa pun tapet pe cate un perete in toate camerele apartamentului meu? Am un living si doua dormitoare si vreau sa decorez cate un perete din fiecare camera cu tapet in diferite culori, ca sa le personalizez cumva, dar nu stiu daca as proceda corect. Ce parere aveti?


Intrebare de la Livia, pe adresa redactiei: In fiecare camera tapet pe cate un perete?

2 răspunsuri la “In fiecare camera tapet pe cate un perete?”

Buna, Livia!

Nu as numi neaparat exagerata aleasta alegere decorativa. Poti pune tapet in fiecare camera a apartamentului tau (pe cate un perete al acestora), dar recomandarea mea este sa nu alegi culori diferite, ci mai degraba mai multe nuante ale aceleiasi culori, daca nu chiar aceeasi culoare in diferite interpretari. De pilda, daca vei alege verdele (este o culoare aleasa complet aleatoriu doar pentru exemplificare), poti folosi in living un model de tapet verde cu un imprimeu gri sau alb, intr-un dormitor sa mergi pe varianta unui tapet in dungi orizontale, iar in celelalt sa alegi cu model cu imprimeu floral in decorul caruia sa predomine verdele. In acest fel toate camerele vor fi diferite si in acelasi timp vor avea un numitor comun. Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa 🙂

Nu m-am gandit pana acum ca pot folosi aceeasi culoare in toate camerele apartamentului. Mi-ati dat o idee super si chiar vizualizez deja cum va arata la final totul. Si sa stiti ca m-ati nimerit cu verdele, mie imi place foarte mult, este o culoare fresh si unisex. Chiar am vazut deja niste modele de tapet pe verde si nu ma puteam hotari pe care sa-l aleg, acum o sa aleg 3 pentru 3 pereti din 3 camere diferite :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *