Categorii
Intrebari de la cititori

Instant pe gaz (butelie) sau electric. Ce aleg?

Nu stiu ce sa aleg intre un instant pe gaz (butelie) si unul electric. Nu avem gaze in zona dar folosim butelii la aragaz, asa ca am mereu in casa doua pline. Intrebarea mea este care dintre modelele astea doua este mai economic pe termen lung si care e mai sigur. De alea electrice imi e teama sa nu curenteze. Multumesc pentru ajutor!


Intrebare de la Ionel, pe adresa redactiei: Instant pe gaz (butelie) sau electric. Ce aleg?

4 răspunsuri la “Instant pe gaz (butelie) sau electric. Ce aleg?”

Eu am instant electric si problema pe care o vad eu e ca nu are presiune prea mare la apa, adica nu reuseste sa incalzeasca apa la debitul pe care l-as vrea eu. Si eu ma gandeam sa-l schimb cu un instant pe gaz dar mi-e teama ca o sa ies mai scump cu buteliile.

Bună ziua!
De ce nu folosiți boilere electrice? Din cele 2 solutii ambele cred ca „curenteaza” la buzunar. Aş alege macar una care să fie confortabila.
Cu stima si respect

Nu prea am unde sa montezun boiler electric in baie. Am niste rafturi pe un perete, o cabina de dus, oglinda si un geam. Ma gandeam ca un instant nu ocupa loc.

Daca nu ai loc suficient in baie pentru un boiler si podul iti permite ca inaltime si bineinteleles marimea acestuia (50, 80, 100 litri) precum si presiunea apei din sursa de alimentare a boilerului aceasta poate fi o solutie. Poate nu e cea mai buna dar trebuie luata in calcul. spor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *