Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Izolare tevi instalatie incalzire centrala lemne


Seara buna tuturor. Ma ajuta sa izolez tevile care pleaca din centrala, ale instalatiei de incalzire, din camera de centrala ma refer, unde uneori e foarte cald dar nu mereu, alteori e putin rece? Si ma gandesc ca atunci, daca ar fi imbracate cu un burete sau ceva, s-ar pierde mai putina caldura prin ele. Specific ca sunt si tevi de cupru si de ppr.


Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: Izolare tevi instalatie incalzire centrala lemne.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

AndreiM in noiembrie 28th, 2018

Daca si camera de centrala e izolata la fel ca restul casei nu vad rostul sa izolezi si tevile. Clar nu strica o izolare in plus, deci o pozti face. Si mai e utila daca pleci de acasa mai multe zile si nu faci focul. Altfel, la mine in camera de centrala e mai cald decat in celelalte camere, iar caldura vine chiar de la tevi in mare parte

Marian in noiembrie 28th, 2018

AndreiM, tocmai cred ca ti-ai raspuns ca izolarea tevilor e foarte utila. Din ce zici tu caldura se pierde prin tevi in loc sa se duca in casa in calorifere. Ai zis ca in camera de centrale cald tocmai de la ele. Eu zic sa le izoleze. Face foarte bine.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii