Categorii
Intrebari de la cititori

Mobila crem intr-o bucatarie mica + faianta alba?

As vrea sa cumpar o mobila crem in bucatarie dar nu stiu ce culoare sa aleg faianta, gresia si electrocasnicele. Pot sa aleg totul pe alb? Bucataria este mica, are doar un geam.


Intrebare de la Zina, pe adresa redactiei: Mobila crem intr-o bucatarie mica + faianta alba?

2 răspunsuri la “Mobila crem intr-o bucatarie mica + faianta alba?”

Mai bine alegi faianta bleu sau vernil daca vrei sa scoti in evidenta mobila crem din bucatarie. Daca bucataria nu prea are lumina naturala nu o incarca cu decoratiuni. Eu am fost cam in aceeasi situatie si am ales o mobila alba cu faianta gri deschis. Arata foarte curat si luminos, dar nici nu am pus perdea la fereastra, am lasat-o asa, i-am pus un pervaz lat si tin pe pervaz o jardiniera cu patrunjel mereu verde.

Buna, Zina!

Desigur ca poti alege gresie, faianta si electrocasnice albe intr-o bucatarie cu mobila crem, insa si Svetlana are drepate: daca vrei sa obtii un decor mai vesel, poti lua in considera si niste finisaje mai colorate. Recomandarea mea este sa alegi totusi o gresie mai nuantata, eventual una ce imita dusumeaua din lemn intr-o nuanta deschisa, iar daca vei proceda astfel, poti lua in considerare si alegerea unui blat in ton cu gresia, ca sa legi vizual cele doua suprafete orizontale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *