Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mobilier in holul de la intrare: pantofar sau comoda?


Trebuie sa aleg mobilierul pentru holul de la intrarea in apartament si nu stiu ce solutie e mai buna pentru depozitarea pantofilor: doua pantofare suprapuse sau o comoda? Comoda e mai adanca si mai lata si pot stivui cutii cu pantofi pe rafturile ei, dar pantofarele ocupa mai putin spatiu, iar aspectul asta ma tenteaza, avand in vedere ca am un hol destul de mic. Va rog sa ma ajutati!


Intrebare de la Roberta, pe adresa redactiei: Mobilier in holul de la intrare: pantofar sau comoda?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 18th, 2018

Buna, Roberta!

Eu zic ca ai deja raspunsul la intrebare, trebuie doar sa decizi ce aspect este mai important pentru tine in momentul mobilarii holului de la intrarea in apartamentul tau. De pilda, eu as alege varianta pantofarelor suprapuse, in ideea de a economisi cat mai mult spatiu. Dar sunt constienta ca acest tip de mobilier nu este foarte generos si limiteaza destul de mult numarul de incaltari pe care le poate depozita si ca va trebui sa folosesc pantofarele exclusiv pentru perechile de incaltari de sezon, pentru celelalte trebuind sa gasesc un alt spatiu de depozitare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii