Categorii
Intrebari de la cititori

Modalitati amenajare bucatarie mica patrata

Cum pot amenaja o bucatarie patrata mica? Bucataria mea are 2,5 x 2,5 metri si vreau sa stiu daca pot sa pun in locul de luat masa un coltar si daca in afara blatului de lucru as avea loc pentru un dulap mare in care sa integrez cuptorul si pe care sa-l pot folosi pe post de camara sau poate imi puteti recomanda alte idei de amenajare. Mi se pare mai incomoda fiind de forma patrata camera. Usa de intrare este pe mijlocul uneia dintre laturi si fereastra este pe peretele opus.


Intrebare de la Giulia, pe adresa redactiei: Modalitati amenajare bucatarie mica patrata.

Un răspuns la “Modalitati amenajare bucatarie mica patrata”

Buna, Giulia!

Sa stii ca si eu cred ca bucatariile dreptunghiulare sunt mai usor de amenajat, dar cred ca ai destul loc sa transpui in realitate ideile pe care le ai si intr-o bucatarie patrata mica.

Practic, in cazul tau, ar trebui sa proiectezi o mobila liniara pe una dintre laturi, iar pe peretele opus, imediat in dreapta sau stanga usii (in functie de pozitia mobilei) poti proiecta dulapul mare despre care vorbesti, asa incat sa rezervi spatiul de langa fereastra pentru locul de luat masa si coltar. Poti monta coltarul langa usa si dulapul langa fereastra, insa in acest caz locul de luat masa nu va beneficia deloc de lumina naturala si cred ca ar fi pacat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *