Categorii
Intrebari de la cititori

Open space din camera + balcon inchis in termopan

Buna ziua! Am o incapere de circa 14 mp care are iesire intr-un balcon lung cat camera si lat de 1,50 m, inchis in termopan. As vrea sa fac din tot acest spatiu, un open space (living si bucatarie) dar nu stiu cum sa il amenajez.


Spatiul total are urmatoarele dimensiuni: l = 4 m (care include pe un perete usa de intrare iar pe peretele paralel sunt geamurile de la balcon) si L = 5 m. Poate ma ajuta cineva. Ma gandeam ca zona de gatit sa fie cea cu geamurile de la balcon. Multumesc!

Intrebare de la Veronica, pe adresa redactiei: Open space din camera + balcon inchis in termopan.

Un răspuns la “Open space din camera + balcon inchis in termopan”

Buna, Veronica!

Poti amenaja un open space cu bucatarie si living in spatiul respectiv. As incerca chiar sa te ajut cu o planificare (schita de configurare a spatiului), insa as avea nevoie sa-mi trimiti schita/planul camerei sau apartamentului (cu dimensiunile complete) la andrei@casade.ro 🙂 Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu un raspuns mai amplu si mai concret pentru tine.

E important sa vad schita atat pentru a vizualiza pozitia si dimensiunea tuturor elementelor incaperii respective, cat si pentru a intelege cat de aproape de ea se afla sursele de apa, canalizare, intr-un cuvant, utilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *