Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Parchet ciocolatiu intr-o camera si gri in restul apartamentului?


Buna, vreau sa fac unele schimbari in apartament si m-am decis la usi albe, pereti albi si parchetul sa fie un ciocolatiu, deoarece intr-o camera am parchet ciocolatiu. Sau pot lasa intr-o camera ciocolatiu si in restul casei sa fac o nuanta de gri?


Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Parchet ciocolatiu intr-o camera si gri in restul apartamentului?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Valeria in noiembrie 14th, 2018

Buna, Oana!

Iti place parchetul ciocolatiu pe care il ai? Ti se pare ca se intretine usor?

Cred ca acesta este punctul de plecare in cautarea raspunsului la intrebarea ta. Daca iti place cum arata parchetul atat de inchis la culoare si nu ti se pare ca e pretentios la intretinere, placheaza si pardoselile celorlalte camere in aceeasi culoare. Daca insa ti-ar placea un parchet sau unul greige (gri cu striatii bej) tocmai pentru ca ai reusit sa descoperi destule neajunsurile ale pardoselilor inchise la culoare, nu mai sta pe ganduri si monteaza parchet gri in toate camerele locuintei.

In cazul in care bugetul te indeamna sa faci economii si sa plachezi cu laminat gri doar spatiile care nu contin parchet in acest moment, mergi pe aceasta idee, cata vreme camera cu podeaua coicolatie este una separata de restul apartamentului (un dormitor). Daca insa incaperea respectiva este mereu la vedere si are trecere directa spre alte spatii ce urmeaza a fi placate cu parchet gri (de pilda, un living cu vedere si deschidere spre un hol), atunci renunta la pardoseala veche si monteaza una complet noua.

In concluzie, daca vrei sa ajungi la o unitate vizuala, lucrurile stau in felul urmator: din punct de vedere economic, mai ieftin vei iesi montand parchet ciocolatiu in celelalte spatii, insa din punct de vedere estetic, daca apartamentul nu este foarte spatios sau luminos, vei iesi in castig montand laminat gri in toate spatiile.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii