Categorii
Intrebari de la cititori

Polistiren de 10 peste polistiren de 5 cm?

Vreau sa mai pun un strat de polistiren peste polistirenul pe care il am deja. Am termoizolatie de 5 cm cu tencuiala decorativa peste si vreau sa mai pun 10 cm. Cum si cu ce il fixez? Exista dibluri atat de mari sau e vreo alta metoda?


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Polistiren de 10 peste polistiren de 5 cm?

7 răspunsuri la “Polistiren de 10 peste polistiren de 5 cm?”

Meserias din Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,placi multipor,vata bazaltica,lavabil sau tencuiala decorativa/mozaicata.Relatii 0769942980

Dar cu un raspuns la intrebare nu ma puteti ajuta? Cum se monteaza polistirenul peste polistiren?

Salut, se da cu beton contact pe fatada apoi lipești polistirenul fără probleme, se găsesc si dibluri lungi.

Sunt dibluri de 180mm, 200mm. Daca suprafata pe care lipesti este stabila adica plasa peste polistirenul vechi nu s-a dezlipit de el il poti monta si cu spuma de la ceresit ct84. Aici trebuie sa fii atent pentru ca spuma expandeaza un pic. Avantajul spumei este ca nu are nevoie de dibluri. eu am montat izolatia cu spuma + pus spuma in spatiul dintre placi unde era cazul si nu imi pare rau. Dezavantajul spumei este ca arde. Nu in prima faza dar timpul de expunere nu trebuie sa fie mare ca sa ia foc. Am sunat la ei ca pe tub nu scrie. Daca nu exista pericol de foc nu ai de ce sa te temi.
Altfel un adeziv de calitate pe care il poti testa in prima faza sa vezi daca face priza cu decorativa pe un perete mai din spate este iar bine.

Amorsati dupa care dati o mana de adeziv lipiti placile montati dibluri de 20 cm adeziv, plasa , adeziv ,amorsa ,decorativa.
Detalii 0734844617

Multumesc pentru ajutor. M-am lamurit. Deci am inteles ca pentru siguranta e mai bine sa prind polistirenul nou in dibluri. Acum peretele arata bine, adica nu am gasit vreo urma ca plasa montata peste primul strat s-ar fi desprins, dar o sa aflu mai exact cand o sa ma apuc efectiv de treaba. Si daca exista dibluri de 20 cm, nu vad de ce sa risc sa nu fixez placile cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *