Categorii
Intrebari de la cititori

Pret firme constructie hala bca, Tulcea S+P+1+2

Buna ziua! Ma intereseaza un pret de la firme pentru o constructie tip hala (beton si bca) cu amprenta la sol 400 m2 (10×40), S+P+1+2, in oras Tulcea: Subsol – 2m inaltime, Parter – 5m inaltime, etaj 1-3,5 m inaltime, etaj 2-3,5m inaltime si 150 m2 construiti. Vreau un pret estimativ si contact de la cei interesati. Multumesc!


Intrebare de la Ady m, pe adresa redactiei: Pret firme constructie hala bca, Tulcea S+P+1+2.

2 răspunsuri la “Pret firme constructie hala bca, Tulcea S+P+1+2”

Buna ziua. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa subsol; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *