Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Preturi constructii 2019 pe metru patrat, la rosu si cheie


Buna dimineata. A venit frigul, dar in 2019 incep constructia casei si as vrea sa stiu de la constructorii de aici care sunt preturile pentru un metru patrat construit la rosu si la cheie.


Intrebare de la Dorina, pe adresa redactiei: Preturi constructii 2019 pe metru patrat, la rosu si cheie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

C.E.B. in noiembrie 17th, 2018

Buna ziua. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.

Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

CASALUX in noiembrie 17th, 2018

Buna ziua.
Rog detalii despre lucrarea pe care o doriti, la adresa casablancalux88@gmail.com sau tel 0745 315 725 unde putem discuta despre preturi cu totul orientative.
Pentru un pret real, aveti nevoie de proiectul casei.
Cu stima.

EXECUT CASE LA ROSU 2019 , IN MAI MULTE JUDETE.

VALI in noiembrie 17th, 2018

Daca cei de mai sus, firme serioase (!) nu dau nici macar orientativ preturile, va puteti imagina despre cei vorba. Este totusi un site unde s-a postat o situatie si s-a cerut un pret. Raspunsuri cu telefoane si adrese ascund de fapt amatorismul, ca sa nu spun mai mult.

C.E.B. in noiembrie 17th, 2018

Buna ziua
Nu enuntam preturi orentative sau din „burta” si incercam sa nu ducem in eroare beneficiarul proiectuluiu cu valori spuse fara nici o valoare. Am spus de nenumarate ori ca o casa nu se construieste la mp ci la proiect iar fiecare proiect are particularitatile lui. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Neagu in noiembrie 17th, 2018

De acord cu Vali. Dorina vrea sa stie preturi pe metru patrat, sa stie daca se apuca in 2019, la anu, sa construiasca.

Ce constructor esti tu daca nu poti spune: metru patrat de zidarie e x lei, metru patrat de turnare beton y lei, metru patrat de turnat sape z lei si asa mai departe.
Chiar nu ai niste preturi pe mp de plecare? Intelegem toti ca difera, dar niste aproximari se pot face. Ca la turnare sapa de exemplu nu iei 2000 lei pe mp, nu? Ai niste marje de preturi. Sa fim seriosi

C.E.B. in noiembrie 17th, 2018

Buna ziua tuturor cititorilor.
O constructie nu se rezuma la mp zidarie sau mp de turnat beton, aceste repere se calculeaza la mc intr-un deviz nu la mp. La o casa una este sa manipulezi si sa fasonezi 11 tone de fier si alta e sa manipulezi 16 tone de fier, una e sa zidesti 50 mc de caramida alta e sa zidesti 60, una e sa torni un radier general alta e sa torni fundatii continue, si exemplele pot continua pana la nivel de curs universitar.
O persoana cand doreste sa inceapa realizarea unei case trebuie sa inceapa discutia cu cei care proiecteaza (arhitect-proiectant) pornind de la un buget de care dispune apoi sa gandeasca de ce suprafete are nevoie si de alte detalii.
Majoritatea merg la compania de proiectare cu tema facuta si nu accepta nici un compromis si din lipsa de cunostinta sau ca „tovarasul” i-a pus in apartamente de 40 mp cutii, acuma doresc case imense care genereaza spatii imense sau opulenta isi spune cuvantul. Azi impreuna cu sefa si seful discutam cu un client o speta adica: faptul ca el dorea unele suprafete absurde si asimetrice fata de proiect si nu accecepta pozitionarea casei dupa punctele cardinale adica livingul la lumina si bucataria pe nord sau ca dormitoarele la lumina, iar aici pot sa va marturisesc multe.
Doamna Dorina daca incepe in 2019 constructia rezulta ca are proiect, daca are proiect atunci arhitectul si proiectantul in proiectul DTAC a pus semnat si stampilat un deviz general iar intrebarea banala: care sunt preturile pentru un metru patrat construit la rosu si la cheie? este frectie la piciorul de lemn si o spune o persoana acreditata in proiectare si executie si chiar femeie, spre surprinderea unora cu peste 20 de ani vechime in proiectare-executie.
In concluzie:
1 Cei care va proiecteaza constructia (casa, vila) pot sa va spuna informativ costul constructiei;
2 Inainte de a va construi casa analizati cu atentie de ce suprafete aveti nevoie, cati membrii de familie sunteti, etc: ca exemplu daca ai nevoie de 3 dormitoare de 20 -24 mp fiecare atunci inseamna sa iti permiti nu conteste nimeni este democratie;
3 Costurile unei case sunt influentate de proiect, teren-studiu geo, finisaje, etc.
Lista de argumente, sugestii si sfaturi se poate transforma in carte iar carti sunt putini cei care mai citesc azi.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Florian in noiembrie 17th, 2018

Da e simplu.Pretul pe metru patrat desfasurat pentru constructia la rosu este de 175 euro.Acest pret poate sa fie mai mare sau mai mic in functie de complexitatea proiectului.De la binian.construct@yahoo.com Inclusiv materialul,bineinteles.

Carmen in noiembrie 17th, 2018

Buna seara. Am patit-o și eu când am cerut preturi orientativ, să știu la ce sa mă raportez. Am primit mesaje, nr. de telefon. ..Unii profita de ocazie sa își facă reclama, nu ca ar avea de gând sa vina la munca. În final nu am reușit nimic. Dvs. de la Casa…visata postați cu fiecare ocazie, nu ratați nicio ocazie. Urmaresc demult. Ciudat nu? Auzisem ca la Cluj e mult de lucru, nu ați reușit contracte chiar deloc? Sau aveți o echipa extrem de numeroasa astfel încât ii distribuiti peste tot. În criza asta de resurse
umane? Atunci stați bine☺

Florian in noiembrie 17th, 2018

Da,o fi mult de lucru de pe la Cluj,numai ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni de acolo,sau,aproape nimeni.

Chibiț in noiembrie 17th, 2018

Buna seara!
Ma bag si eu in seama. Pretul trecut in proiect este minimul pentru a obtine un pret cit mai mic la taxe ISC si impozit. Adevarat. Fara sa vada proiectul nimeni nu face calcule.Cei care vor sa ridice casa cred printre care am fost si eu) ca exista un pret pe mp construit. O fi. Dar fundatia cum o calculati? Aveti sapatura, fier de montat, turnat mc beton. Structura de rezistenta cum o calculati, la mp sau liniar? Acoperisul nu uitati de el. Cel care construieste se uita peste planuri, face pret fundatie, zidarie, structura, acoperis, le aduna, mai lasa si iesa un pret. Degeaba va spune dupa calcule 75 euro mp sau 175 euro mp daca pretul materilalelor de constructie o ia razna. @Dorina. Nu stiu suprafata pe care doriti sa o construiti ( nu este mentionata), dar pregatițivă cu minim 35000 euro la rosu ( manopera si materiale). Nu intră şi montaj tigla sau tigla metalica. Sunt publicate pe internet o gramada de preturi. Faceti o medie si apoi va faceti bugetul.
Cu stima si respect.

Dorina in noiembrie 17th, 2018

Buna seara. Eu doream sa stiu preturi aproximative, sigur ca nu se pot da preturi fixe, dar voiam sa imi fac o idee despre cat sunt preturile in constructii in 2019, spre exemplu:

– pret constructie la rosu pentru manopera la rosu 2019: o valoare
– pret constructie la cheie pentru manopera la cheie 2019: alta valoare
Doar manopera, fara materiale.

Daca se poate, va multumesc.

C.E.B. in noiembrie 17th, 2018

Cine stie ce o sa fie in martie-aprilie 2019 cand incep santierele?
Poti sa spui acuma ce o sa fie peste 6 luni?
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Radu in noiembrie 17th, 2018

Eu pot sa spun , vor fi la fel ca si anul acesta , Nea Caisa a lu’ Casa mult asteptata , ca de venit nu mai vine . :) Reclama proasta si atat , munca deloc. :(

Chibit in noiembrie 18th, 2018

Adica?
@Dorina asteapta un pret. Dore;te sa stie daca se incadreaza in buget.
Cu stima si respect.

Marian Mcn in noiembrie 18th, 2018

Buna ziua, prețul variază între 50 – 75 euro mp construibil desfășurat !

p.vili in noiembrie 18th, 2018

Preturi etimative .
Manopera intre 45 si 55 euro mp suprafata construita desfasurat la rosu iar la rosu cu tot cu materiale 175 ,200 euro mp.
La cheie cu matreiale 475,500 euro mp.
Manopera se calculeaza pe fiecare mp de finisaj .

Lazar Total Constructii in noiembrie 18th, 2018

Buna ziua,
Cred ca in primavara o sa mai creasca preturile, pentru constructii case, cum de altfel a crescut si anul acesta, un factor mare e lipsa fortei de munca calificata, iar pretul materialelor a luat-o razna, 3.5- kg de fier era prin 2007/2008 caramida de tip A 7,5 lei bucata, betoanele cam cu 20/25 la suta, de lemn nu mai spun nimic e o caciula de bani mc…
Cu respect,
Mihai Lazar

Lazar Total Constructii in noiembrie 18th, 2018

SC.LAZAR TOTAL C-TII
PRESTEAZA SREVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE, la rosu sau la cheie, cu materialele firmei, in Bucuresti si Ilfov, preturile la rosu saunt intre 175/200 euro/mp, pentru case la cheie pretul este intre 375/400 euro /mp.Preturile sunt informative, un calcul se face dupa lista de materiale necesare executarii proiectului.
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Radovan in noiembrie 18th, 2018

Costul pe mp depinde de mai multi factori:
– Casa are o arhitectura simpla sau nu (multe balcoane, terase, iesiri in consola);
– Acoperisul cel mai ieftin este cel intr-o apa. Cu cat sunt mai multe ape cresc costurile;
– Acoperisul e cu tigla metalica sau ceramica & beton. Daca e cu tabla structura acoperisului e mai usoara, tigla metalica e mai ieftina;
– Ce fel de caramida se foloseste;
– Zona in care construiesti etc.
In zona Timisorii, manopera & materiale: 180-200€/mp
http://www.casedumbravita.ro

C.E.B. in noiembrie 18th, 2018

@ Mihai Lazar are perfecta dreptate
@ Radu ptr tine am un raspuns de la femeie la „caisa” ca barbat nu pot sa te consider cand ai comentarii de 2 bani pierduti si zero valoare.
Cu respect si stima,
Echipa
„Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
ceb.office@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii