Categorii
Intrebari de la cititori

S-a turnat fundatia si stalpii cu deviatii (Ilfov), caut firma

Buna ziua, am o casa in Jilava, Ilfov, in constructie de 140 mp amprenta, casa plan parter. Am avut o echipa care a turnat fundatia si nu au respectat punctele casei si sunt stalpi cu deviatii. Sunt interesat daca gasesc o firma care sa evalueze cat de mari sunt deviatiile si sa continue casa mai departe la rosu. Cu stima.


Intrebare de la Valentin, pe adresa redactiei: S-a turnat fundatia si stalpii cu deviatii (Ilfov), caut firma.

4 răspunsuri la “S-a turnat fundatia si stalpii cu deviatii (Ilfov), caut firma”

Buna ziua.
Pentru toate informatiile, sugestii, mentenanta, expertiza tehnica, arhitectura – proiectare solutii tehnice si arhitecturale si executia lucrarii la rosu sau la cheie va stam la dispozitie cu profesionalism. Va rugam sa ne contactati telefonic.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

buna seara, suntem o firma specializata in infrastructura simstructura. Putem sa va rezolvam problema si sa continuam constructia cu profesionalism.
Pentru detalii va stam la dispozitie pe
str.con.ion@gmail.com
sau pe
0769214470

Buna ziua, trebuie facuta o analiza la fata locului si vazut exact care este situatia constructiei in comparatie cu ceea ce este prevazut in proiect. De asemenea, este important sa fie analizate documentele de calitate elaborate pana la aceasta etapa si eventual fotografii ale etapelor parcurse pana acum. Solutii se pot gasi, dar numai dupa ce ai toate informatiile. Daca doriti sa lucrati cu noi va rog sa ne contactati pe e-mail: raro_infra@yahoo.com! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *