Categorii
Intrebari de la cititori

Sa iau toata mobila neagra in dormitor sau nu?

Pot sa cumpar mobila neagra intr-un dormitor cu peretii albi si parchetul bej deschis? Dormitorul are 12 mp si vreau sa cumpar un pat, 2 noptiere si un dulap mare. Sau e mai bine sa cumpar numai patul si noptierele negre si dulapul alta culoare?


Intrebare de la Aliona, pe adresa redactiei: Sa iau toata mobila neagra in dormitor sau nu?

2 răspunsuri la “Sa iau toata mobila neagra in dormitor sau nu?”

Buna, Aliona!

Daca iti place mobila neagra, nu vad de ce ti-ai refuza bucuria de a o avea in dormitor. In fond, tu esti cea care o va folosi 🙂 Dar asa cum bine ai intuit, fiind o camera nu foarte mare poate ar fi indicat sa alegi dulapul in ton cu peretii, ca sa nu incarce vizual spatiul. O alternativa ar fi sa confectionezi un dulap negru (la fel ca ptul si noptierele), cu fronturi placate integral cu oglinzi. In acest fel doar lateralele vor fi negre, iesind in evidenta pe fundalul peretilor.

Eu nu iti recomand mobila neagra de niciun fel. Am avut ani buni mobila neagra in casa, era groaznica, greu de inttretinut, stergeam praful de pe ea si din urma ramanea parca la fel. Negrul este culoarea pe care praful, firimiturile si impuritatile se vad cel mai bine. Am fost bucurosi cand am scapat de acea mobila, iar de atunci ne ferim de mobila intunecata, cu cat e mai deschisa, cu atat mai bine. Dacă totusi iti place mobila neagra in mod deosebit, recomandarea mea ar fi sa o combini cu o mobila gri sau alba. Pentru a sparge monotonia sau pentru ca incaperea sa nu aiba un aspect prea auster, poti folosi decoratiuni de culoare rosie, mov sau galben (pernute, veioza, rama foto, covoras, lenjerie pe pat etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *