Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare baie mica de bloc, faianta si gresie

As avea nevoie de sfaturi de amenajare pentru o baie mica de bloc. Am gasit o faianta foarte frumoasa crem pe care as vrea sa o combin cu niste placi decorative cu motiv floral care contin crem, roz pudrat, lila, verde deschis si gri, dar nu stiu ce gresie ar merge in cazul asta. Sa iau tot crem sau sa aleg alta culoare?


Intrebare de la Lianna, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare baie mica de bloc, faianta si gresie.

4 răspunsuri la “Sfaturi amenajare baie mica de bloc, faianta si gresie”

Buna, Lianna!

Fiind vorba despre o baie mica de bloc, cred ca ar trebui sa ai in vedere ca o gresie in culori deschise te va ajuta sa o maresti vizual. Asadar, daca nu iti este teama de ideea de a folosi o gresie crem, recomandarea mea este sa o alegi pe aceasta pentru amenajarea baii tale. Culoare vei avea destula datorita placilor ceramice decorative cu motive florale, dar si cu ajutorul textilelor (prosoape covorase etc) pe care iti recomand sa le tratezi ca fiind parte integranta a decorului.

Ce pot eu sa iti spun este ca am baia 2x2m si am ales faianta crem dar gresia si 2 randuri de faianta de jos un maro pe acelasi model. Arata bine dar ar fi fost mai bine daca as fi mers pe gresie mai deschisa si cele 2 randuri de faianta de jos tot crem. Gresia maro inchide lumina din camera.

Eu am gresie crem in baie si nu am probleme sa o curat, mi se pare ca am cea mai curata baie din lume si nu as mai vrea sa am niciodata gresie maro sau alta culoare inchisa.

Buna ziua. Am văzut la voi pe site faianța mult visata… mai exact ( faianța sidefata placi dreptunghiulare ).
As dori sa o comand.
Ma puteți ajuta cu un site de unde o pot comanda!?
Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *