Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare bucatarie mica de bloc, culori

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pentru amenajarea unei bucatarii mici de bloc. Am urmatoarele intrebari: ce culoare de mobila este mai potrivita intre alb si capucino si ce forma sa aiba aceasta (bucataria mea are 2 x 3 metri)? Ce culoare sa fie electrocasnicele? Dar gresia si faianta? Sa aleg din cea mica sau din cea mare?


Intrebare de la Natasha, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare bucatarie mica de bloc, culori.

Un răspuns la “Sfaturi amenajare bucatarie mica de bloc, culori”

Buna, Natasha!

Poti sa mergi pe o mobila alba pentru bucataria ta mica sau poti opta pentru o mobila bicolora: cappuccino in partea de jos si alb in partea superioara, caz in care recomand alegerea unui blat alb.

Electrocasnicele pot fi atat albe, cat si din inox sau negre, nu vor arata rau in niciuna dintre variante. Iar pentru gresie si faianta iti recomand, de asemenea, o nuanta deschisa, poate chiar faianta alba si gresie cappuccino. Daca vei alege o mobila alba, poti opta pentru o faianta patchwork, se poarta si e foarte frumoasa, in nuante de bleu pastel, cappuccino, gri si alb si pentru o gresie gri. Placile pot fi mici, 10 x 10 cm sau, daca vei opta pentru un model de faianta uni, placile pot fi mari, montate eventual pe orizontala, pentru a crea iluzia de marire vizuala a spatiului.

Cat despre alte sfaturi de amenajare pentru mica ta bucatarie, nu uita de chiuveta, aceasta poate fi din inox sau din compozit cappuccino sau alb. Peretii iti recomand sa-i zugravesti in alb sau intr-o nuanta deschisa de bej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *