Categorii
Intrebari de la cititori

Verificare numar camere ferestre termopan montate

Buna ziua. Cum verific cate camere au ferestrele termopan pe care le am montate. Am comandat cu 5 camere si vreau sa stiu daca chiar am platit ce am cerut. In dormitor am impresia ca nu e aceeasi calitate ca in living si bucatarie. E posibil sa mi se fi montat o fereastra de calitate mai proasta?


Intrebare de la Dinos, pe adresa redactiei: Verificare numar camere ferestre termopan montate.

2 răspunsuri la “Verificare numar camere ferestre termopan montate”

Bună dimineata!
Din ceea ce știu eu, după montare nu prea mai sunt sanse sa iți dai seama.
În principiu, ceea ce se poate face este sa se masoara adancimea profilului 60, 62, 70, 74, 82, 86, 88. E obligatoriu sa cunoașteți marca profilului, Trocal, KBE, VEKA, Rehau, Gealan, Aluplast, Brugman, Salamander, Koemmerling, si alte profile recunoscute. Asa zisele noname sunt prezentate cu 6 camere, si se monteaza un profil cu adancimea de 60 mm….sau ti se numara camerele din rama si nu din toc. Orice mare producator, are modelul expus pe site, Trocal 70 AD- 5 camere, Veka 82- 7 camere, Gealan 62- 5 camere, etc.
Cu stimă și respect.

Buna ziua am pus termopane am cerut sticla 4 s și nu știu dacă e sau nu la montare am întrebat montatori și mi-au arătat în interior unde este lipită bagheta cu silicat se vede ușor roșiatic e montata spre interiorul casei
Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *