Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere masa in bucatarie – rotunda sau patrata

Buna ziua! Nu stiu ce masa sa aleg in bucatarie, rotunda sau patrata? Bucataria mea e mai mica asa, de apartament, are forma dreptunghiulara si am un rand de mobila pe o latura, frigiderul intr-un colt de pe peretele opus si in celalalt colt vreau sa amenajez locul de luat masa. Am lua una rotunda si pentru ca e mai frumoasa si pentru ca am auzit ca ocupa mai putin loc decat mesele patrate. E adevarat? Noi suntem 2 adulti si un copil. Ce ma sfatuiti sa aleg?


Intrebare de la Raul, pe adresa redactiei: Alegere masa in bucatarie – rotunda sau patrata.

Un răspuns la “Alegere masa in bucatarie – rotunda sau patrata”

Buna, Raul!

Poti alege o masa rotunda daca ai bucataria mica si vrei ca locul de luat masa sa ocupe cat mai putin spatiu. Ai inteles corect, modelele patrate sau dreptunghiulare ocupa mai mult loc, dar e adevarat si ca au o suprafata de servire mai mare. Insa daca sunteti o familie formata din doar 3 membri, cred ca nu veti intampina probleme 🙂

Inca ceva: exista si mese rotunde extensibile, acestea putand fi transformate in mese ovale atunci cand aveti musafiri. Personal, cred ca aceasta este cea mai buna alegere in amenajarea unei bucatarii mici e bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *