Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere mobila amenajare dormitor apartament


Pentru amenajarea unui dormitor de apartament de 12 mp cu parchet bej deschis, usa stejar deschis si pereti capucino ce mobila sa aleg? Eu ma gandeam la o mobila ca parchetul dar sotia zice ca mai bine sa luam alba. De aceea va rugam sa ne ajutati in luarea deciziilor de amenajare a dormitorului nostru.


Intrebare de la Tudor, pe adresa redactiei: Alegere mobila amenajare dormitor apartament.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 19th, 2018

Buna, Tudor!

Cred ca oricare dintre cele doua variante de mobila va arata bine in amenajarea dormitorului pe care il aveti si asta pentru atat mobila alba, cat si cea in ton c parchetul ar forma contrast cu peretii cappuccino. Ca sa luati decizia finala sfatul lmeu este sa va ghidati dupa amenajarea celorlalte camere din apartament, in sensul ca daca in living, de pilda, aveti mobila alba, ideal ar fi sa alegeti tot mobila alba si pentru dormitor, asa incat sa faceti din aceasta un numitor comun al intregului apartament.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii