Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere model lustra bucatarie moderna


Ce lustra sa aleg pentru bucataria mea care are mobila rosu cu alb si are un design modern? Imi plac modelele cu mai multe becuri suspendate pe cabluri sau sarme, nu stiu cum sa explic. Dar nu stiu daca se potrivesc si as avea nevoie de ajutor, nu e o alegere simpla. Multumesc!


Intrebare de la Loredana, pe adresa redactiei: Alegere model lustra bucatarie moderna.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 6th, 2018

Buna, Loredana!

Alegerea lustrei din bucatarie nu este o sarcina simpla indiferent in ce stil a fost amenajata asta, iar motivul este varietatea mare de modele disponibile in magazine. Insa pentru ca bucataria ta este una moderna poti alege o lustra cu mai multe becuri de tip suspensie, cum cele pe cablu sau cu structura metalica despre care vorbesti. Parerea mea este sa te asiguri ca negrul nu va fi prezent in decor numai in compozitia lustrei, ci si sub alte forme: electrocasnicele negre, de pilda.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii