Categorii
Intrebari de la cititori

Cautam firma pentru casa la rosu Dambovita 2019

Buna ziua. Cautam firma si oferte pentru constructie casa la rosu in vara anului viitor (2019). Locatie Tartasesti, Dambovita. Constructie caramida P+M, amprenta 9×7, suprafata desfasurata 129 mp, suprafata utila 87 mp. Parter: Living, Bucatarie + camara, Baie de serviciu. Etaj: 3 dormitoare cu 2 balcoane si o baie. Multumesc.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Cautam firma pentru casa la rosu Dambovita 2019.

5 răspunsuri la “Cautam firma pentru casa la rosu Dambovita 2019”

Buna ziua dl. Bogdan.Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere. Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Nu cred ca exista vreo firma sa faca o oferta de pret, de acum pentru la anul in vara. Preturile variaza de la o luna la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *