Categorii
Intrebari de la cititori

Ce inseamna un acoperis bun, materiale constructie?

Buna seara. Am cumparat un teren si in 2019 vreau sa ridic o casa de caramida, stadiu la rosu cu acoperis pus, nu am inca proiectul, acum studiez piata si tipurile de constructii, nu sunt decis total. Am citit despre fiecare etapa in parte dar as vrea sa aud de la constructorii priceputi: ce inseamna un acoperis bun, ce materiale sunt cele mai bune? Este mai buna tigla? Structura stiu ca va fi lemn de brad. Va multumesc.


Intrebare de la Madalin, pe adresa redactiei: Ce inseamna un acoperis bun, materiale constructie?

3 răspunsuri la “Ce inseamna un acoperis bun, materiale constructie?”

Buna seara!
Dupa mine un acoperis bun înseamna: materiale de calitate (grinzi, capriori), rezistenta la conditii meteo nefavorabile ( vint si depuneri masive de zapada). Tipul invelitorii îl alegeti dumneavoastra la sfatul arhitectului si functie de buget. Ca exemplu pe acoperusuri info gasiti avantaje si dezavantaje tigla metalica vs tigla ceramica.
Cu stima si respect.

lemnul de calitate, bine calculat pentru rezistenta la suprasarcini,tratarea pentru ecarisare si ignifugare facuta cu simt de raspundere si montajul cat mai precis la incheieturi cu sisteme de prindere eficiente sau la locul potrivit, fac din structura de lemn o casa sau un acoperis o locuinta sigura pentru mai multe generatii

Cea mai buna invelitoare tigla beton marca bramac.pret similar cu al tiglei metalice la modelele natura plus si markant,calitate net superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *