Categorii
Intrebari de la cititori

Consolidare + mansardare casa veche Bucuresti

M-ar interesa un pret estimativ pentru consolidare si mansardare o casa veche in Bucuresti (din 1940-1950) de 75 mp. Mansarda as vrea sa fie pe structura de lemn. Poate a avut cineva un proiect asemanator. Casa este din caramida si, in afara acoperisului care necesita inlocuit, se prezinta bine la prima vedere.


Vreau sa mentionez ca demolarea nu este o optiune deoarece este in centrul Bucurestiului, are 2 calcane, este pe teren ingust si in proportie de 90% nu voi primii autorizatie pentru demolare. Pentru mansardare am primit o oferta dar nu prea stiu ce implica consolidarea si cat ar costa. Am nevoie de mansarda deoarece 75 mp utili sunt prea putini pentru nevoile mele. Pretul casei a fost foarte bun si locatia excelenta, de aceea am si cumparat, acum sper ca nu m-am inhamat la ceva care ma depaseste. Casa va fi pentu locuit. Multumesc.

Intrebare de la FloriN, pe adresa redactiei: Consolidare + mansardare casa veche Bucuresti.

9 răspunsuri la “Consolidare + mansardare casa veche Bucuresti”

Buna dimineata, consolidarea se face dupa un proiect si obtinerea autorizatiei, Daca doriti pot veni sa vad locatia si sa va dau mai multe detalii.
Putem discuta pe str.con.ion@gmail.com
Cu respect
0769214470

Buna ziua.

Buna ziua.Eu sunt specializat pe constructiile pe structura lemn . Am ajutat un prieten sa consolideze si sa mansardeze o casa de 70 mp in regie . Casa a necsitat , inclusiv subzidiri , fiind de asemenea pe calcan sa facut si subzidirea casei vecine pe portiunea de calcan . Datorita spatiului mic in curte si faptului ca sa consolidat total fara sa se poata demola , costurile au dus la 35 000 eur , la rosu . Casa avea pe o portiune si beci , plus o terasa de 18 mp.
Casa avea 108 ani . Din casa , singurul lucru sanatos a fost lemnul din sarpanta si tavan .
Daca doriti mai multe detalii , ma puteti contacta .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua, doamn FloriN
Eu am consolidat si mansardat anul trecut casa mea cu amprenta la sol de 77mp. Va scriu cu drag fiind femeie si fiind trecuta prin ceea ce va pregatiti dvs. sa treceti. Nu puteti dobandi , nici macar „informativ” un pret realist pt proiectul dvs. Depinde intotdeauna de starea reala a constructiei actuale… E f. greu de apreciat pana nunse decoperteaza tot si pana nu aveti niste calcule concrete facute de un inginer (structurist) care sa va informeze ce lucrari si materiale sunt necesare pentru punerea in opera a proiectului dvs. Eu inteleg ca v-ati dori sa va piteti face niste calcule dar…credeti-ma ca nu este relevant nimic din ceea ce va va raspunde cineva, oferindu-va o suma informativa, fara sa vada locatia si proiectele (de arhitectura si de structura). Se poate ca e nevoie de subzidiri, de pereti/ pile si stalpi de beton… Sau, poate NU! Si nu am scris nimic despre finisaje care fac, concret, diferenta intre posibilele valori ale pretului final. Eu speram la vreo 40000€ si am depasit 80000. Dar, Dumnezeu e bun si te ajuta cand vrei ceva, cu tot sufletul. Banii nu tse platesc toti, odata si… se rezolva lipsurile, cu timpul. Spor si succes va doresc sa aveti! Toate bune!

Buna ziua ,
ne puteti contacta la 0744155014.
Chiar acuma avem un project asemanator.
Cu stima .

Realizam toata gama de constructii, Constructii case,finisaje si instalatii de la A la Z.
Preturile se fac in urma unei vizionari si discutii concrete la fata locului
Ma puteti suna oricand, ma deplasez cu placere oriunde in Bucuresti si Ilfov.
Bucur Octav 0785.123.076

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *