Categorii
Intrebari de la cititori

Covoarele moderne pufoase se intretin greu?

Sper sa gasesc aici raspuns la urmatoarea intrebare: covoarele moderne pufoase pe care le gasesc la vanzare in magazine tin mai bine de cald decat cele cu tesatura plata? Eu vreau sa le schimb pe toate din casa, inainte de sarbatori si as fi tentata sa iau macar unul pufos pentru livignul meu modern, cu fir lung, dar ma gandesc ca se intretin greu. Ce sfat imi puteti da?


Intrebare de la Katy, pe adresa redactiei: Covoarele moderne pufoase se intretin greu?

Un răspuns la “Covoarele moderne pufoase se intretin greu?”

Eu am un covor pufos in living, este foarte des si va spun nu poate fi curatat prea usor, imi ia cel putin jumatate de ora sa-l aspir cum trebuie si numai cu furtunul, peria nu ajuta la nimic. Pentru ca e deschis la culoare nu se prea vad scamele si firele de par in el, ceea ce poate fi vazut ca un avantaj, dar nu prea e, pentru ca murdaria (eu am copii mici) firimiturile se afunda printre firele covorului si sunt foarte greu de scos.

O data pe luna il intorc cu fata in jos si il scutur impreuna cu sotul meu (este foarte greu) si mi s-a intamplat sa gasesc ca a avut ascunse printre fire si jucarii minuscule de-ale mezinului. Asta in conditiile in care il aspir saptamanal si uneori chiar mai des.

De spalat un se pune problema, va dati seama, doar la spalatorie. Altfel, da, este pufos si calduros, mai calduros decat covoarele plate pe care le avem in alte camere. Dar acum stiu ca astea pufoase, latoase sau cu fire lungi si dese sunt foarte greu de intretinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *