Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Culoare zugraveala potrivita cu parchet stejar


Buna ziua. Recent am achizitionat o mobila de dormitor culoarea alb si detalii din lemn de stejar. Parchetul este si el in culoarea stejarului auriu. Ce culoare as putea zugravi pentru a se potrivi atat cu mobila cat si cu parchetul?


Intrebare de la Diy, pe adresa redactiei: Culoare zugraveala potrivita cu parchet stejar.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 6th, 2018

Buna, Diy!

In opinia mea ai mai multe optiuni pentru asortarea peretilor cu mobila si parchetul stejar. Galbenul (nuantele mai deschise ale acestuia) reprezinta una dintre ele. Alta ar fi verdele olive si o a treia este griul care merge cu orice. Cred ca nu ai gresi nici daca ai alege o nuanta de coraille, cum este si culoarea anului 2019 ce tocmai a fost anuntata oficial si despre care am scris aici: https://www.casadex.ro/2018/12/culoarea-anului-2019-coralul-viu-cum-o-asortezi-in-amenajarile-interioare/ Mai cred ca la definirea si conturarea decorului te vor ajuta si decoratiunile, textilele si accesoriile in nuante aurii, aramii, caramizii etc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii