Categorii
Intrebari de la cititori

De ce tin cont la instalarea masinii de spalat vase?

Ne-am cumparat o masina de spalat vase si sotia ma roaga sa o si montez ca sa o poata folosi de sarbatori. Pentru instalarea ei procedez la fel ca la cea de spalat obisnuita sau mai trebuie sa tin cont de ceva?


Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: De ce tin cont la instalarea masinii de spalat vase?

2 răspunsuri la “De ce tin cont la instalarea masinii de spalat vase?”

S-o stapaniti sanatosi !. Nu mai este nevoie de nimic. Cablul electric este similar, scurgerea la fel (la modelele mai noi exista posibilitatea de a inlocui sifonul de scurfere de la chiuveta de bucatarie sau lavoarul de la baie, pentru a avea scurgere si pentru masina, nu numai pentru apa) iar la legatura cu robinetul de apa, va sugerez sa cumparati inca un robinet si un T-eu, pentru a opri apa separat in caz ne nevoie, nu sa o apriti la ambele odata. De asemena, va recumand sa folositi produse foarte bune, pentru a lungi viata masinii (pastile/detergent, sare si solutie de clatit pentru pahare FINISH. Toto asa, daca este model mai nou, exista posibilitatea ca periodic (cm o data pe an) sa puteti spala masina (la interior). Si pentru asta exista FINISH de spalat masina Succes.

Multam pentru ajutor si sfaturi! O s-o montez maine, ca tot sunt liber si nu muncesc! Roaga sotia sa intreb si daca detergentii de spalat vase de la Lidl sunt buni pentru masina de vase sau tot despre acestia vorbiti?

Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *