Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Faianta in baie pe toti peretii sau doar pe jumate?


Pentru amenajarea unei bai de bloc obisnuite (nici mare dar nici cea mai mica) e mai bine sa montez faianta pe toti peretii de sus pana jos (vreau faianta alba sau ivoire, nu m-am decis inca), doar la cada si chiuveta sau peretii pe jumatate sau 2/3 din inaltime? Nu ma gandesc neaparat la bani, vreau sa stiu ce se mai poarta in amenajarea bailor si cum e mai bine pe termen lung pentru pereti.


Intrebare de la Sorina, pe adresa redactiei: Faianta in baie pe toti peretii sau doar pe jumate?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 22nd, 2018

Buna, Sorina!

Eu nu recomand placarea integrala a peretilor din baie cu faianta si cu atat mai putin in bucatarie. Iti recomand sa alegi una dintre ultimele doua variante. Fiind vorba despre o faianta alba sau ivoire, deci apropiata de cea a peretilor, poti merge pe varianta placarii integrale a peretelui din dreptul cazii si a placarii partiale a peretelui din zona lavoarului, deci poti monta o fasie lata (cateva randuri) de faianta chiar in dreptul lavoarului, lasand ceilalti pereti doar vopsiti cu lavabila.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii