Categorii
Intrebari de la cititori

Folia de aluminiu o montez in sus sau in jos?

Cum montez vata minerala, ca pe forumuri apare in toate felurile, ba cu folia de aluminiu in sus, ba in jos si vata spre in sus? Cum e corect pentru o izolatie de calitate si sa nu faca condens?


Intrebare de la Stanescu, pe adresa redactiei: Folia de aluminiu o montez in sus sau in jos?

3 răspunsuri la “Folia de aluminiu o montez in sus sau in jos?”

cel care monteaza vata caserata stie cum trebuie montata, atat bariera la vapori cat si folia anticondens. Montarea gresita se va rasfrange asupra calitatii stratului izolator si a bugetului dmv. 0720424045

Inteleg ca folia de aluminiu are numele de folie anticondens. Doream sa o montez singur si mi-ar fi fost de mare ajutor un raspuns clar, doar ca dumneavoastra, Adrian, ati dat un raspuns din care nu am inteles nimic.

intrebati sau vedeti fisa tehnica de la producator. Folia de aluminiu de la vata semirigida caserata se etanseaza cu banda autoadeziva de aluminiu pentru a-i asigura etanseitatea si a-i garanta astfel functia de bariera la vapori. Folia anticondens are functia de a lasa vaporii sa iasa dar de a fi impermeabila la apa. Acum ca e totul clar trebuie doar sa decideti la fata locului cum trebuie pusa, functie de vapori, apa sau condens si ventilatie. Spor la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *