Categorii
Intrebari de la cititori

Pareri amenajare apartament modern, living, bucatarie, dormitor

Buna ziua! Aproape am terminat amenajarea apartamentului meu. As dori sa aflu pararea dvs. PS: Pozele nu reflecta intocmai realitatea, respectiv culorile, draperiile fiind argintiu, iar fetele mobilierului gri, nu negru.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Pareri amenajare apartament modern, living, bucatarie, dormitor.

Un răspuns la “Pareri amenajare apartament modern, living, bucatarie, dormitor”

Buna, Andreea!

Cred ca nu ai gresit nici in amenajarea bucatariei si nici in amenajarea livingului sau dormitorului. Toate elementele alese arata armonios impreuna mai ales datorita faptului ca ales sa mergi pe o combinatie de alb, negru si gri.

Iti recomand totusi sa alegi un covor mai mare in living, cel pe care il ai fiind mult prea mic, ceea ce duce la crearea senzatiei de micsorare a camerei. Eventual, il poti asterne (perpendicular) in zona fotoliilor, cumparand un altul pentru zona din fata canapelei si asternandu-l asa incat sa intre putin sub partea frontala a canapelei sau macar lipit de ea. Ideea este ca un covor este menit sa ne tina cald la picioare, nu doar sa decoreze frumos un spatiu, iar asternandu-l la distanta de canapea si fotolii, functia lui primara dispara si nici nu arata bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *