Categorii
Intrebari de la cititori

Pasi renovare apartament, cu ce incep?

Pentru renovarea unui apartament cu 3 camere de la zero care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac? De unde incep? Eu ma gandeam sa comand intai termopanele si sa cumpar usile de interior si materialele (finisajele) si abia dupa aceea sa chem meseriasii. Instalatiie sanitare si electrice sa le fac inainte de tot. Mai trebuie sa am in vedere ceva?


Intrebare de la Vasy, pe adresa redactiei: Pasi renovare apartament, cu ce incep?

5 răspunsuri la “Pasi renovare apartament, cu ce incep?”

Buna ziua!Daca doriti detalii referitoare la cum trebuie sa procedati,
va rog sa ma contactati la e-mail:daniel_leach76@yahoo.com sau telefon
0785.050.012.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari restaurari 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Bună ziua ! Renovarea unui apartament incepe cu decopertarea pereților ( gleturi, faianță, gresie vopsele) , scoaterea ușilor și ferestrelor, debranșare instalație electrică și sanitară veche și debarasare moloz. Montaj ferestre noi, usa de intrare în apartament , executat instalații noi electrice și sanitare. Executat scafe ,nișe sau alte modificări, gleturi ( tencuieli unde necesita) , gresie , faianță. Aplicare vopsea lavabilă și la final se montează parchetul ( înainte de parchet se poate turna o șapă autonivelanta dacă necesită). Montare obiecte sanitare.Ușile se montează ultimile. Dacă aveți întrebări sau doriți un deviz pe manoperă (gratuit) sunați-mă 0724 979 155 . Durnac

Respect, domnule Durnac! Chiar mi-ati facut ordine in ganduri. Dupa ce trec sarbatorile o sa ma apuc sa decopertez peretii ca sa fac pasii corecti si dupa aceea o sa trec la urmatorii pasi. E treaba multa, dar e un apartament care arata rau si chiar trebuie renovat de la zero. Acum imi fac socoteli si calcule pentru materiale, ma plimb prin magazine dupa usi de interior, gresie si parchet ca sa-mi fac o idee de pret. Nu stiam ca usile se monteaza la final dar ma intrebam cum stii sigur ca o sa incapa peste sapa + parchet sau gresie.

Cu multă plăcere, domnule Vasy și după cum v-am spus vă pot face un deviz de manoperă pentru amenajarea apartamentului inclusiv pentru instalația electrică și sanitară și dacă vă convin preturile vă pot executa lucrarea. Mă ocup de lucrări în construcții și instalații de peste 35 de ani. O zi bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *