Categorii
Intrebari de la cititori

Pot construi o casa de 90 mp cu 20000 euro, doar materialele?

Salut, as vrea sa aflu daca as putea construi o casa de 90 mp doar parter cu 20000 euro fara manopera. Doar materialele. 2 camere 4 pe 4, o baie 3 pe 2, o bucatarie 3 pe 3, iar livingul 5 pe 4.


Intrebare de la Floryn, pe adresa redactiei: Pot construi o casa de 90 mp cu 20000 euro, doar materialele?

14 răspunsuri la “Pot construi o casa de 90 mp cu 20000 euro, doar materialele?”

Se poate dacă o faci cu munca proprie la cheie cu 20 de mii am făcut și știu poți vedea dacă dorești casa

Buna seara!
Da se poate numai materialele. Dar a-ti uitat de hol.Va trebuie un element de legătura intre camere. Faceti proiect si discutați cu arhitectul.
Cu stimă și respect.

daca s-ar putea, toti si-ar vinde cotetele comuniste si si-ar face case.O casa buna, pe care sa te bazezi 50-60 de ani, nu se poate face fara 750-800E metrul patrat la gata !Si asta daca ai terenul si utilitatile la poarta.Cu 20.000 e se poate face un cotet care sa-ti cada in cap la un cutremur mai mare de 5 grade.

Draga Niko, deoarece mie imi place sa supralicitez, iti voi spume ca 800 euro nu ajung, trebuiesc 1200 euro pe mp

BUNA ZIUA
case la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Cu 45000 Euro mi-am facut casa de 80 mp la sol, 160 mp cu tot cu mansarda. Fara teren si racordare la Enel.

Eu nu mi-as face asemenea iluzii. Chiar daca un constructor spune la inceput ca se incadreaza (ca sa prinda lucrarea), cand ti-e lumea mai draga ti se spune ca nu ajung materialele, ca au crescut preturile, ca au intervenit situatii neasteptate,etc. Si ai de ales: ramai cu casa neterminata sau scoti bani din piatra seaca….ca sa nu-ti creasca preturile si la manopera…

Cumparati-va prima data materialele pentru casa la rosu, adica caramida, fierul, lemnul si dati comanda pentru beton, dar nu inainter de a vorbi c un constructor pentru pretul manoperei. La 90 mp va incadrati cam in 12000 Euro manopera si materiale, daca casa este una obisnuita fara complicatii cu multe terase, etc. Dupa ce ste la rosu puteti face pe etape, iar unele lucruri le mai puteti face si dumneavoastra, de ex zugravit, gard din plasa, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *