Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Puffer atasat la centrala Liepsnele nu se incalzeste jos


Buna ziua, sunt un urmaritor al postarilor dumneavoastra, am o problema, as dori cateva informatii referitor la o centrala pe combustibil solid Liepsnele universala de 40kw la care i-am atasat un puffer fara serpentina de 1000 l de la AustriaEmail, care nu reuseste sa se incalzeasca bine pana jos iar cand se termina focul in cazan dupa putin timp se opreste si pompa care baga in calorifere, timp de ardere al cazanului de la 20 la 26 ore.


Termostatul pe puffer care comanda pompa setat la 55/60 grade, vana cu trei cai care incepe sa deschida la 55 grade. Inca ceva, imi face condens la usa de jos a cazanului de mai bine de o luna jumate. Intreband anumiti instalatori fiecare au pareri diferite, pur si simplu nu mai stiu cum sa-i dau de cap, va trimit cateva foto si o filmare pote puteti sa-mi spuneti o parere, pompele sunt la turatie variabila, daca puteti din vizitele dvs la clienti cu cazane Liepsnele sa dati niste setari de temperatura a anumitor componente din instalatie. La aceasta ora cand va scriu caloriferele sunt reci dupa 22 de ore de functionare. Va multumesc anticipatpt orice info.

Intrebare de la Nicu, pe adresa redactiei: Puffer atasat la centrala Liepsnele nu se incalzeste jos.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii