Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Reglare termosemineu Ferroli peleti, consum minim


Buna ziua, vin si eu cu o intrebare. Cum se regleaza termosemineul ferroli pe peleti pentru un consum minim. Mie imi consuma 4 saci (2 pe zi, 2 pe noapte).


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Reglare termosemineu Ferroli peleti, consum minim.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

bogdan in decembrie 4th, 2018

buna ziua. am o centrala biopellet ferroli de 30 kw . am instalat-o in 2017. casa era neizolata. incalzire in pardoseala. suprafața 125 mp utili. apa setata de cei de la romstal de 60 grade.consum 2.2 saci pe zi medie pe iarna.
In 2018 am izolat casa cu vata bazaltica,am instalat un puffer de 1000 litri tot cu cei de la romstal care de data aceasta au setat-o la 80 grade.consumul a ramas același ca anul trecut.2.2 saci. si inca nu s-a instalat bine iarna. Care ar problema tinand cont ca anul trecut nu aveam casa izolatăsi nici puffer-ul instalat?Va multumesc!

Stefan 51 in decembrie 4th, 2018

buna ziua
prostia celor de la romstal +a dumitale ce nevoie ai de pufer la o centrala pe peleti?centrala setata pe 80G maninca pelet ca sa incalzeasca puferul de unde pardoseala are nevoie de max 50G,centrala nu stie ca ai izolat casa,face ce i se cere

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii