Categorii
Intrebari de la cititori

Sa cumpar vas wc cu bideu incorporat in baie?

Buna ziua! Am auzit ca exista vase wc cu bideu incorporat si parca as cumpara asa ceva pentru baia mea ca stau la bloc si e mica si nu am loc pentru bideu separat. Dar am urmatoarea intrebare: toate wc-urile astea sunt bune sau numai alea mai scumpe?


Intrebare de la Marcel, pe adresa redactiei: Sa cumpar vas wc cu bideu incorporat in baie?

2 răspunsuri la “Sa cumpar vas wc cu bideu incorporat in baie?”

Buna, Marcel!

Nu stiu daca are cineva un raspuns la intrebarea ta pentru ca nu cred ca exista un om care sa fi testat toate wc-urile cu bideu incorporat de pe piata. Cred insa ca daca vei alege un vas de toaleta cu bideu de la o marca de renume (Grohe, de pilda, desi nu stiu daca ei au in portofoliu acest obiect sanitar), cu siguranta te vei alege cu un produs bun, care va ramane in mica ta baie de bloc multi ani de acum inainte.

Bună ziua , in general toate sunt bune ( cu cât e mai scump ,e de calitate mai bună și are și un design mai frumos ). Eu am montat acasă un wc-bidet adus din Italia , dar trebuie să țineți cont că trebuie spart în perete ( in dreapta wc.-ului, deasupra ) pentru a monta un robinet ( miscelator , ca la duș )…de la acest robinet se face legătura cu wc-bidet pentru a avea apă rece și caldă… pentru a nu schimba wc.-ul puteți cumpăra un capac la care se montează flexibilul din perete ce poartă apă rece și caldă de la miscelator ( am montat unul în Italia )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *