Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sugestii amenajare dormitor geamul opus usii


Buna ziua! Imi puteti da cateva sugestii pentru amenajarea optima a unui dormitor cu dimensiunile de 4,20 pe 3? Geamul este opus usii, care se deschide pe partea stanga, ambele aflandu-se pe peretii de 3 m. Va multumesc!


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Sugestii amenajare dormitor geamul opus usii.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 29th, 2018

Buna, Diana!

Pentru a-ti propune cateva idei de optimizare a spatiului intr-un dormitor cu suprafata rezonabila ar trebui sa stiu si ce mobila iti doresti sau ai cumparat deja. In principiu, daca am inteles bine ca usa se afla intr-o extremitate (partea stanga) a unuia dintre peretii de 3 m latime, cea mai buna solutie ar fi sa asezi patul cu capul lipit de peretele de 4,2 metri latime din dreapta camerei, iar pe peretele de 3 metri, in dreapta usii, sa asezi dulapul. Daca vei alege un pat cu lungimea maxima de 220 cm, pe peretele opus acestuia vei putea aseza o comoda cu sertare sau o masuta de toaleta, iar in ambele laterale ale patului iti va ramane destul loc si pentru doua noptiere. Cele spuse de mine sunt ilustrate in galeria foto de aici: https://www.casadex.ro/2017/11/cum-amenajezi-un-dormitor-de-10-mp-trei-exemple-reale/ unde vei gasi 3 variante de amenajare si decorare a unui dormitor. Sper sa-ti placa exemplele respective si sa te ajute sa iei cele mai bune decizii in amenajarea propriului dormitor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii