Categorii
Intrebari de la cititori

Sugestii amenajare si decorare camera fete si baie

Buna ziua. Ne-am mutat la casa pe pamant. Este o casa mai veche, bine intretinuta. As avea nevoie de sugestii in camera fetelor si baia. Nu pot atasa poze. In camera fetelor nu dorim sa punem paturi supraetajate, dar mobila sa le fie de folos si peste ani. Am vazut sugestiile dumneavoastra cu privire la decoratiuni si modificari din decoratiuni. Iar in baie trebuie sa punem si cosuri de rufe, si diverse dulapioare pentru prosoape si pentru cosmetice.


Intrebare de la Eliza, pe adresa redactiei: Sugestii amenajare si decorare camera fete si baie.

3 răspunsuri la “Sugestii amenajare si decorare camera fete si baie”

Buna, Eliza!

Felicitari pentru muare! Sa fie intr-un ceas bun!

Din pacate, fara sa am in fata macar o schita cu dimensiunea si forma camerei (spuneai ca nu poti trimite poze…), nu prea stiu cum sa te ajut. As vrea, de asemenea, sa aflu mai multe despre fetele tale: ce varste au, ce pasiuni, ce culori le plac? In plus, m-ar ajuta sa stiu daca aveti deja o parte din mobila sau porniti de la zero?

Bună Victoria,
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Nu am putut sa încarc pozele. Am câteva poze.daca poți sa îmi spui unde sa trimit pozele ar fi super. Mobila din camera lor o sa o comandam, și camera lor este și o camera de trecere,o sa vezi în poze.Au 9 ani și 5 ani. Fetita cea mare e pasionata de dans, leșinata după pisici, ii place sa fie și cocheta. Cea mica e mai liniștită, ii place sa aibă un colt al ei în care sa se joace liniștită. Culori:cea mare albastru, cea mica rosu.Astept cu nerăbdare un răspuns unde sa trimit pozele. Mulțumesc frumos încă o data.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *