Categorii
Intrebari de la cititori

Unde asez patul in dormitor sa respect regulile Feng Shui?

Am citit ca conform regulilor Feng Shui patul nu trebuie asezat in linie cu usa din dormitor ci in diagonala. In cazul meu dormitorul este dreptunghiular si are usa si fereastra dispuse paralel pe laturile scurte si ma intreb unde e mai bine sa asez patul. M-am gandit ca daca il pun cu capul spre unul dintre peretii lungi voi respecta regulile Feng Shui. Am inteles corect?


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Unde asez patul in dormitor sa respect regulile Feng Shui?

3 răspunsuri la “Unde asez patul in dormitor sa respect regulile Feng Shui?”

Buna, Diana!

Nu cunosc foarte amanuntit tainele Feng Shui dar stiu ca patul din dormitor nu trebuie asezat nici cu picioarele spre usa si nici cu capul spre fereastra. Pozitia indicata de tine ar fi una corecta, insa te sfatuiesc sa afli mai multe rasfoind urmatoarele articole in care am vorbit despre principiile Feng Shui in amenajarea dormitorului:

https://www.casadex.ro/2016/09/amenajarea-dormitorului-conform-principiilor-feng-shui/

https://www.casadex.ro/2013/07/pozitionarea-dormitorului-conform-regulilor-feng-shui/

https://www.casadex.ro/2013/12/5-ponturi-feng-shui-pentru-reaprinderea-pasiunii-in-dormitor/

Va multumesc pentru ajutor! Si acum intervine urmatoarea intrebare: daca asezand patul cu capul spre nord ar insemna sa-l asez cu picioarele spre usa si capul la fereastra? Ce fac, cum procedez? Incepe sa mi se para prea complicata treaba asta cu Feng Shui, nu avem noi blocurile construite in raport cu aceste reguli 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *