Categorii
Intrebari de la cititori

25000 euro pentru o casa in Buzau construita la rosu?

Salut, vreau sa construiesc o casa in Buzau, Spataru si o doresc cu 3 dormitoare. Imi ajung 25000 euro la rosu? La ce suma credeti ca o sa ajung?


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: 25000 euro pentru o casa in Buzau construita la rosu?

5 răspunsuri la “25000 euro pentru o casa in Buzau construita la rosu?”

Depinde cat va intindeti ca suprafata. Va trebuiesc proiect, avize, autorizatie. Daca faceti sub 100mp construibil se poate.

Buna ziua.
Daca aveti terenul si proiectul, cu suma precizata va fac o casa la rosu de maxim 160 mp suprafata construita ( reprezentind manopera la rosu+materialele beneficiarului ). Daca doriti lucrarea cu materialele constructorului, va pot face o casa de maxim 140mp .bineinteles daca lucrarea poate incepe in martie-aprilie, si daca nu acceptati supradimensionarea fundatiei de catre proiectant.
Cu stima.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU IN MAI MULTE JUDETE

Bună ziua!
Numai 3 (trei) dormitoare? Dacă aveți numai atât înseamnă că nu aveți proiectul casei. Pe lingă dormitoare mai trebuie și băi (minim 1 și 1 de serviciu), bucătărie, living). Casa se poate face pe un nivel sau pe 2 nivele, pe structură lemn, metalică sau beton, zidaria să fie din lemn, bca, cărămida, panouri sandwich sau prefabricate. Cam puține date pentru costuri.
De exemplu C.E.B.(companie de arhitectura) – vă poate oferi consultanță, de undeva trebuie să începeți.
Este un punct de vedere.
Cu stimă și respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *