Categorii
Intrebari de la cititori

Acoperis 2 ape piatra naturala ardezie, casa pe deal

Buna ziua! Am cumparat un teren pe un deal, intr-o zona superba dar cam vantoasa si ne dorim foarte mult sa construim acolo o casuta de vacanta cu acoperis din piatra naturala sau ardezie, nu stiu daca e chiar acelasi lucru.


Am ales aceasta varianta pentru ca ne dorim o casa cu arhitectura traditionala si pentru ca vrem sa ne asiguram ca va rezista cu bine in perioadele cu vanturi puternice. Intrebarea este daca mai are cineva de aici acoperis din ardezie, cat de scump a iesit (noi ne dorim o casa cu suprafata de cel mult 70 mp, cu acoperis simplu, in 2 ape) si daca a gasit usor mesteri care sa faca lucrarea corect, de incredere. Piatra naturala de pe casa trebuie tratata cu ceva anume periodic?

Intrebare de la Cornel, pe adresa redactiei: Acoperis 2 ape piatra naturala ardezie, casa pe deal.

2 răspunsuri la “Acoperis 2 ape piatra naturala ardezie, casa pe deal”

Eu am facut o casa in Alpi, cu acoperis din piatra dar a trebuit calculata si structura pentru sarcini suplimentare pentru ca doar piatra la 200 mp de acoperis cantareste aprox. 36 tone. Ardezia este tot piatra dar se foloseste mai subtire decat piatra si sigur cantareste mai putin dar costa mai scump decat piatra simpla, fiind mai apreciata de arhitecti. 0720424045

Buna ziua.

cred ca pretul /mp pentru ardezie aici , va fi undeva peste70 eur/mp si mai este o problema . clima .uitati-va in vest pana unde ajunge ardezia si de unde incepe tigla . ardezia este o piatra poroasa care la noi poate ingheta si macina . Sunt in Bucuresti case cu ardezie dar nu stiu la cat timp fac reparatiile .
pe siteul nostru ,veti gasii 6 case de lemn cu ardezie , dar sunt facute pe malul Atlanticului.
Si sa mai tineti cont de ceva . Casa de vacanta , este indicat sa fie din lemn . O casa de zidarie , va trebui sa o tineti calda tot timpul ,altfel va dura 2 zile sa o incalziti . si doar nu o sa va intoarceti in natura intr-o casa tot din beton .

Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *