Categorii
Intrebari de la cititori

Ajutor alegere covor, lustra si mobila living pereti gri

Salut. Va rog sa ma ajutati in alegerea covorului, a lustrei, a mobilei cat si a altor elemente de decor. Avem un living cu peretii gri deschis (gri-lavanda), o canapea aubergine.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Ajutor alegere covor, lustra si mobila living pereti gri.

Un răspuns la “Ajutor alegere covor, lustra si mobila living pereti gri”

Buna, Mirela!

Daca livingul tau este spatios poti opta pentru o mobila neagra. Desi nu sunt fan al mobilierului negru, considerandu-l greu de intretinut si pretentios in general, recunosc ca in anumite decoruri si mai ales in combinatie cu gri si aubergine arata foarte bine, elegant. Alte alternative ar fi mobila alba, ivoire, crem sau intr-o nuanta deschisa a lemnului (stejar, de pilda).

Apoi, alegerea lustrei dar si a mobilei de living ar trebui sa se faca si in raport cu stilul de amenajare ales. Pentru un decor modern poti opta atat pentru o lustra cu structura metalica din inox, cat si pentru una pe cabluri, model industrial. Apoi, lustra nu ar trebui sa fie singura sursa de iluminat din decor, un living avand nevoie si de alte surse de lumina: un lampadar de pardoseala, o vezioa frumoasa asezata pe o consola sau pe o comoda etc.

In ce priveste accesorizarea cu textile, poti merge pe textile in nuante de gei, nergu si alb sau poti incerca sa adaugi si alte pete de culoare. Aubergine arata bine in compania galbenului pal (coaja de banana), verdelui olive (nuanta pretioasa a uleiului de masline) sau a nuantelr de bleu turcoaz. Poti alege, de pilda, un covor alb cu imprimeu gri si pernute decorative in nuante de verde olive, bleu si gri, intregind decorul cu draperii verde olive.

Nu-mi dau seama daca am reusit sa te ajut cu acest raspuns, dar putem continua dialogul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *