Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culoare corecta in camera baiatului

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aleg culoarea corecta pentru camera baiatului. Mobila va fi stejar pastel, usile sunt wenge iar in restul casei am parchet nuc american. As vrea o nuanta mai deschisa in camere dar sa nu fie o diferenta mare fata de restul casei.


Intampin o problema si cu alegerea biroului, camera este de 11 m, fiind camera unui apartament si nu stiu daca alegerea unui birou pe colt ar fi varianta corecta. Am nevoie de sfatul d-voastra. Multumesc!

Intrebare de la Adina, pe adresa redactiei: Alegere culoare corecta in camera baiatului.

Un răspuns la “Alegere culoare corecta in camera baiatului”

Buna, Adina!

Spuneai ca ai vrea ca nuanta peretilor din camera baiatului sa nu fie foarte diferita de cea din restul camerelor, dar nu mi-ai spus ce culori ai folosit in celelalte spatii ale locuintei tale. In orice caz, baiat fiind cred ca s-ar simti bine intr-o camera cu peretii ugraviti intr-o nuanta deschisa de gri care va arata bine atat in combinatie cu parchetul, cat si in asociere cu mobila.

In ce priveste biroul, nu ma pot pronunta fara sa am in fata o schita a camerei si detalii despre mobila cumparata deja, dimensiuni, numar piese si pozitionarea acesteia. Daca doresti sa continuam discutia, te rog sa ne trimiti cateva imagini si schita camerei plus detaliile despre care vorbeam la andrei@casadex.ro 🙂 NOi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu un raspuns pentru tine.

Pana atunci insa iti recomand sa arunci o privire pe urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2013/10/cum-amenajezi-camera-unui-adolescent-17-idei-in-imagini/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *