Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culoare plita si cuptor, negru sau crem?

Buna seara, vreau sa imi mobilez bucataria si am o dilema in alegerea culorii plitei si a cuptorului, negru sau crem. Imi plac ambele stiluri (si clasic si modern, dar vreau sa imi fie si usor la intretinut, am gasit la Gorenje un set pe champagne si unul pe negru. Plita este din email pe gaz si cuptorul electric).


Pardoseala este gresie ce imita parchetul stejar natur, mobila o voi face alba cu linii clasice, blatul la fel ca pardoseala, faianta este alba, placi ce imita caramida. Accesoriile mobilei vor fi argintii daca pun setul negru si aramiu daca pun setul pe crem (champagne). Frigiderul argintiu pentru negru sau alb pentru crem (ar fi mai bine incorporat)? Multumesc frumos!

Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Alegere culoare plita si cuptor, negru sau crem?

2 răspunsuri la “Alegere culoare plita si cuptor, negru sau crem?”

Buna, Cristina!

La o bucatarie cu mobila alba clasica as alege electrocasnice (plita si cuptor) crem, design retro (banuiesc ca asa arata si setul Gorenje despre care vorbeai) si frigider alb. Poti opta si pentru electrocasnice negre, caz in care as opta fie pentru un frigider alb, fie pentru unul negru daca nu as avea posibilitatea achizitionarii unui model incorporat. Personal, cred ca frigiderele si combinele frigorifice arata cel mai bine atunci cand sunt incorporate.. Si apropos, sa stii ca exista si frigidere crem, in cazul in care vrei sa ai toate electrocasnicele in aceeasi culoare cu mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *